Reservasjon av kattunger

NO*Velvetkitty’s kattunger vokser opp sammen med oss i stuen i en enebolig og vil være godt sosialisert med andre katter og mennesker når dem er leveringsklare.

Jeg ønsker kontakt tidlig med de fremtidige kattungekjøperne slik at dere kan bli godt kjent med dem uke til uke via bilder og video. Og "bli med" på oppveksten dems. Kattungene er vanligvis leveringsklare når dem er rundt 14 uker gamle.

De vil få med seg og være: Stamtavle fra NRR, grunnvaksinert, helsesjekket, kastrert, ID chippet, behandlet for orm og få med seg en kattungepakke med mat og info.

Kattungene er forsikret hos Agria og dette bør overtas av kjøper.
Alle kattungene selges med kontrakt som må signeres.
Jeg som oppdretter ønsker gjerne å følge opp kattungene og vite hvordan det går og dersom det skulle oppstå problemer vil jeg stille opp med hjelp og råd.

Nye eiere og hjem til kattungene velges med hjerte, så her er det IKKE om å gjøre å være først.

Ved flere spørsmål ta gjerne kontakt per telefon eller mail. Jeg kan også kontakes på min Facebook side «Velvetkitty’s Maine Coon» eller Instagram profil «Velvetkittys_Mainecoon» der det også kan ses flere bilder/filmklipp av både mor og kattungene og de andre kattene våre.

Ved interesse ber jeg deg om å skrive litt om deg/dere, hvordan dere bor og hva dere kan tilby en kattunge. Jeg tar gledelig i mot besøk av kjøpere, slik at man kan bli kjent med de små før man bestemmer seg og før man tar dem med hjem. Eventuelle videosamtaler er også mulig!

Gardermoen flyplass ligger 1,5 time unna vårt oppdrett, jeg kan være behjelpelig med transport dit, men kattungen sendes ikke alene med fly.